Vouchery na przejażdżkę Ferrari 430
-
Witam Was,
mam do zaoferowania dwa Vouchery na przejażdżkę Ferrari 430 na torze w Motoparku w miejscowości Ułęż pod Warszawą. Chętnych proszę o kontakt drogą meilową na adres: bartosz.rudkowski@wp.pl -
Jeszcze cenę prosimy
-
Wartość takiego Vouchera to 1099zł, ja za jednego chcę 750zł, w pakiecie za dwa 1400zł
-
ostra wygrana gdzieś była? :D
-
Z chęcią bym się przejechał F430 :)
--www.f1reader.com - wszystkie najświeższe informacje o formule 1
-
Jesteś zainteresowany tymi Voucherami?
-
Czy ta przejazdzka to tylko jedno okrazenie po torze w Ulęzu czy cos wiecej? Jak tylko jednog kólko to cena troche zaporowa
-
ok 40 min samotnie, wcześniej z instruktorem
-
probowalam pisac na maila ale prawdopodobnie podales zly adres albo cos nie tak z Twoja poczta, czy sprzedaz voucherow wciaz jest aktualna?
-
tak jest aktualna, jesteś zainteresowana?
-
bylabym ale jednym. czy vouchery sa juz zarezerwowane na konkretny termin? I w jaki sposob chcialbys dokonac transakcji? Pozdrawiam
-
Witam.
To jest termin od marca do listopada 2012.
Może osobiście? Skad jestes? A jak nie to jakims przelewem. Coś wymyślimy
Pozdrawiam -
Hej,
a może przez allegro?
jak coś to pisz bartosz.rudkowski@wp.pl -
hej czy ten Voucher jest nadal aktualny?
-
Tak, aktualny
jeden czy dwa chciałbyś? -
Chce jeden jak dogadamy szczegóły ?,Musze mieć pewność że mnie nie wyrolujesz
-
Hej,
bez przesady, za kogo Ty mnie masz. Możesz kupić go przez allegro:
http://allegro.pl/voucher-na-przejazdzke-ferarri-430-i2078284136.html
Pozdro -
Hej,
nadal się boisz czegoś?
ARTYKUŁY NA TEN TEMAT
- Wypadek w Japonii - ucierpiało 8 Ferrari, 3 Mercedesy, 1 Lamborghini [wideo] Grupa miłośników Ferrari wyciągnęła swoje drogie, szybkie zabawki z garaży, by...
- Czym się jeździ w Zjednoczonych Emiratach Arabskich? [galeria] Zjednoczone Emiraty Arabskie to obecnie finansowe centrum świata. Tam powstają...
- Ferrari 620 GT - data premiery ujawniona! [wideo] Wiadomo kiedy oficjalnie zadebiutuje następca Ferrari 599 GTB. Włosi zamierzają...
- Ferrari FF spłonęło w Chinach - najgorsze sny w Maranello Wydawać by się mogło, że po ostatnich problemach związanych z płonącymi...
- Rekordowy rok dla Ferrari Ferrari pod rządami Luci di Montezemolo radzi sobie bardzo dobrze. Włoski producent...
DZIŚ AKTYWNE TEMATY NA FORUM
- Samochody, które Wam się podobają mimo wszystko26 odpowiedzi
- Samochód z V8 i manualem do 30 00016 odpowiedzi
- Zloty i inne spotkania właścicieli aut13 odpowiedzi
- Najciekawsze swapy13 odpowiedzi
- Niechętnie wybierane wersje silnikowe10 odpowiedzi
- Fotki fotoradarowe zza granicy?4 odpowiedzi
- Jak tuningować stare silniki4 odpowiedzi